English (en-US)

Title

The Good Plumber

Taglines

Overview

The story is about a plumber, who is called Good man from the bones. He is not afraid of any work, he manages all the work he gets. Wittily responds to every situation that befalls him.

Czech (cs-CZ)

Title

Instalatér z Tuchlovic

Taglines
Všechno spraví, svůj život spravit nedokáže...
Overview

Čtyřicetiletý Luboš Cafourek je svérázný instalatér z vesnice Tuchlovice u Prahy. Je zručný a poctivý, se vším si poradí, žádné práce se nikdy nezalekne. Nemá auto, za zákazníky jezdí na kole, nebo autobusem, nebo se nechá vozit. Mobil nepoužívá, telefonáty za něj vyřizuje jeho matka, která mu také vaří, nakupuje, pere, dělá účetnictví a řídí chod celé domácnosti. Luboš má vždy na všechno nečekanou a vtipnou odpověď, ale praktický a společenský život mu uniká mezi prsty. Za práci si nedokáže říct pořádné peníze, kamarádům opravuje zadarmo a to, co vydělá, hned utratí za jídlo pro toulavé kočky, nebo prosází. Luboš všechno nepříjemné odsouvá na „později", nebo na „uvidíme". Všechny jeho pokusy o kontakt se ženami končí fiaskem, mamka se marně snaží, aby syn konečně získal partnerku... Vesnická komedie Instalatér z Tuchlovic je o muži, který všem všechno opraví, ale vlastní život spravovat nedokáže.

1h 27m

Slovak (sk-SK)

Title

Inštalatér

Taglines

Overview

Štyridsaťročný Luboš Cafourek je svojrázny inštalatér z obce Tuchlovice pri Prahe. Je zručný a poctivý, so všetkým si poradí, žiadnej práce sa nikdy nezľakne. Nemá auto, za zákazníkmi jazdí na bicykli alebo autobusom, prípadne sa nechá odviezť. Mobil nepoužíva, telefonáty za neho vyriaďuje jeho matka, ktorá mu tiež varí a nakupuje, perie, robí účtovníctvo a riadi chod celej domácnosti. Luboš má vždy na všetko nečakanú a vtipnú odpoveď, ale praktický a spoločenský život mu uniká medzi prstami. Za prácu si nedokáže vypýtať primerané peniaze, kamarátom opravuje zadarmo a to, čo zarobí, hneď minie za jedlo pre túlavé mačky alebo za hazard. Luboš všetko nepríjemné odsúva na "neskôr" alebo na "uvidíme". Všetky jeho pokusy o kontakt so ženami končia fiaskom a mama sa márne snaží, aby si syn konečne našiel partnerku...

1h 25m

You need to be logged in to continue. Click here to login or here to sign up.

Can't find a movie or TV show? Login to create it.

Global

s focus the search bar
p open profile menu
esc close an open window
? open keyboard shortcut window

On media pages

b go back (or to parent when applicable)
e go to edit page

On TV season pages

(right arrow) go to next season
(left arrow) go to previous season

On TV episode pages

(right arrow) go to next episode
(left arrow) go to previous episode

On all image pages

a open add image window

On all edit pages

t open translation selector
ctrl+ s submit form

On discussion pages

n create new discussion
w toggle watching status
p toggle public/private
c toggle close/open
a open activity
r reply to discussion
l go to last reply
ctrl+ enter submit your message
(right arrow) next page
(left arrow) previous page

Settings

Want to rate or add this item to a list?

Login